Skicka present + omtanke = egen presentbox

En kategori av presenter som är roliga att skicka och som vi frekvent glömmer bort när det gäller att skicka present är hudvård. Låter det inte så upphetsande? Det är det. Jag tänker framförallt på möjligheterna att sätta samma en paket själv, en såkallad presentbox, med hudvård som passar mottagaren. Möjligtvis är det fel att kalla det för 'hudvård' eftersom det kan röra sej om alla slags produkter inom temat för skönhetsprodukter eller produkter som handlar om att ta hand om kropp och själ.

Det är så fint att skicka present som kommunicerar värden om att ta hand om sig själv, att ägna det egna jaget lite uppmärksamhet, att få koppla av och lyxa till det en stund. Möjligtvis är det en fördom, men just vad gäller hudvård och skönhetsprodukter, spa - upplevelser och liknande lyx, så verkar det som om det främst är kvinnor som går igång lite extra på det här. Men du kan givetvis även köra på samma tema till en man. Idag har branschen för skönhetsprodukter med inriktning på hankönet flera roliga valmöjlighter och med tanke på trenderna i tiden kommer dessa valmöjlighter knappast att minska.

Skicka present i en skön box, presentbox!

Så - vad kan en dylik presentbox innehålla. Själv slängde jag ihop en sån här present för bara ett par dagar sedan och den innehåll följande: 

  • En ekologisk tvål
  • En badhandduk i ekologisk bomull
  • En ansiktsmask från Bodyshop
  • En ansiktskräm från Dr Hauschka
  • En flaska med eterisk olja (för bad eller meditation exempelvis)

Behöver jag säga att min svägerska blev förtjust?

På samma sätt är det simpelt att komponera sina egna presentboxar: välj ett tema som passar personen och sen är det bara att köra på. På så vis kan du skicka present som både är personlig, mångfacetterad och kul att få.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0