50 års present

Rolls Roycen bland att presenter, alltså ett av de viktigaste tillfällena, måste vara 50 - års presenten. Det känns så på nåt vis, gör det inte? Jag åminner mej alltid Dante Alighieris berömda inledningsrader på Divina Commedia, "till hälften hunnen på min levnads vandring" när jag hör begreppet 50-års present, och det är väl långtsökt, men faller väl inom ramen för den högtidlighet som det måste innebära att fylla 50.

Skicka present till någon som ska fylla 50 år kräver en hel del eftertanke. 50 år är minst sagt en ålder då man vanligtvis har sett och hört det mesta, men också köpt och konsumerat det mesta man vill ha. Du står med andra ord inför att skicka present till en person som redan har allt och har gjort allt. Om du invänder att det där skiljer sej åt från person till person så kan jag bara svara: ja, säkert. Men på den här bloggen måsta jag generalisera för att komma fram till allmängiltiga resonemang och inte minst: allmängiltiga presenttips, förslag på bra presenter. ,

50 års present -vad sikta på?

Till någon som redan har allt - vad köper man? Vad ska du sikta på i 50-års present? Jag vet att jag tjatat om det tidigare men försök att få till en present som verkligen känns personlig. Det kan visserligen vara en hel del jobb med att få till en personlig present, men det kan det faktiskt vara värt. Vill du göra det lätt för dej så ta reda på vad du kan om 50-åringens intressen. Para sen ihop det eller dessa med en bra event eller upplevelsepresent. Gillar 50-åringen choklad kan du exempelvis köpa en chokladprovning, är golf ett intresse kan du köpa en lektion i att förbättra svingen och så vidare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0